Bridge Lamps

The living room abandon the TV wall and create a storage cabinet full of walls. It is practical and beautiful.

This is a set of demand -in -demand units with a construction area of ​​90 square meters. In order to ensure the comfort of check -in, the new house is only designed as a pattern of two rooms and two halls. I have always liked the simple style design. I plan to brush all the white walls, and even the TV wall does not plan to make shape. Under the persuasion of the designer, he abandoned the TV wall and turned to create a storage cabinet on the entire wall. After completion, the effect is practical and beautiful, and the entrance is amazing.

There is a small porch into the door. Because of the narrow stenosis, it is not designed to storage function in the porch. Instead, a set of embedded porch cabinets is customized opposite the porch.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

In addition to the bathroom, kitchen, and balcony, the whole house is paved with wooden floors, with simple white walls, which looks simple and atmospheric. After the porch came in, the left hand side was the kitchen and bathroom, and the right hand side was an open guest restaurant and balcony.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

In the corner of the living room, a set of walnuts -colored dining tables and chairs are placed in the middle, and there is a half -tall bucket cabinet on the side to achieve the effect of the cabinet. In addition to dining, it is also suitable for office.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

It was tangled for a long time when decorating the living room, and originally wanted to keep the bare white wall. However, the designer suggested that the cabinet is directly hit, and the invisible storage TV cabinet. Not only can it increase the storage function, but it can also be unified with the style of the wall. The lower end of the TV wall is designed with a concave shelf shape, and an atmosphere light is installed. It looks like it is very textured.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The direct opening of the living room and balcony not only expands the visual effects of the living room, but also increases the lighting conditions. The balcony is closed with floor -to -ceiling windows, and double -layer curtains are installed in the middle of the balcony and living room. The combination of gray and white curtains is particularly low -key.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The balcony custom laundry and washing pond, with a wall -mounted washing machine hanging on the wall. It is particularly small and practical. It is really suitable for washing clothes.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The background wall of the sofa is simply brushing, but when the soft furnishings are made later, several decorative paintings are hung for embellishment. The gray cortex sofa, with the green plant on the edge, still looks very textured, giving a stylish and clean sense of vision. The ceiling is designed with a circle of embedded down light ceilings, with a main lamp design, which is particularly fashionable.

Both bedrooms are designed with invisible doors, and the flat wooden doors and walls are integrated, which looks particularly beautiful.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The decoration of the bedroom is also concise and refreshing. Most of the walls are white. In order to achieve sufficient storage effect, the storage of the entire wall is customized. The white cabinet door, with a black long strip handle, looks at the texture.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The bedside background wall is made into a hard bag shape, the gray hemp fabric hard bag is decorated, and the copper wall lamp on the bedside, the overall effect is very beautiful.

The study is decorated with pale pink latex paint to avoid the sweetness brought by pink, and at the same time, the space is also very loving. Except for bookcases and desks,

There is also a room into a study, gray wooden floor, and light pink latex paint walls. The two colors are matched, which can just offset the sweetness brought by the pink tone.

In addition to desks and bookcases, there are still a large area of ​​blank white. As long as you buy another bed, you can create a bedroom.

The bathroom and open kitchen are next to each other. The washing table was installed outside. The bathroom cabinet was suspended design and a mirror cabinet with storage was installed on the wall. The atmosphere light is installed under the mirror cabinet, and the handwashing table is very textured.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The effect of the kitchen is very refreshing and atmospheric. The ceiling uses a waterproof gypsum ceiling, just to echo the workbench below.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

The hanging cabinet is a white cabinet door, and the cabinet is a brown cabinet door. It is equipped with champagne gold handle. The face value is very beautiful.

Inside the bathroom, gray tiles with white sanitary ware can be described as quite good. Wall -mounted toilet saves space and is convenient for daily cleaning. The hidden water tank is designed as a niche, which can store many items. The slipper rack is installed under the smart towel rack, and the small bathroom is clearly storage.

客厅放弃电视墙,打造满墙的收纳柜,实用又好看,进门就被惊艳了

In the innermost position of the shower area, the shower curtain is installed as a partition, which can achieve sufficient dry and humid separation effect, and the space is more flexible and spacious.